ΒΙΝΤΕΟ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΣΑΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 | 3:05 π.μ.

ΟΧΙ δεν έγινε κανένα θαύμα στο ΓΕΡΑΚΑ.
ΟΧΙ δεν είναι εικόνες από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

ΕΙΝΑΙ εικόνες πραγματικές που υπάρχουν λόγω της ασυνέπειας κάποιων στις υποχρεώσεις τους, αλλά και στον ωχαδελφισμό που τους διακρίνει.
Δεν γνωρίζουμε αν ο δημοτικός φωτιστικός στύλος στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ  που αναβλύζει το νερό έχει ρεύμα, ούτε θελήσαμε να το εξακριβώσουμε όταν πήγαμε στο συγκεκριμένο μέρος μία μέρα μετά που λάβαμε το βίντεο .
Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως απέναντι ακριβώς υπάρχει σχολείο,  και πως από το συγκεκριμένο σημείο περνούν παιδιά ….. 
Με την κολλητική ταινία που βάλατε αγαπητοί υπεύθυνοι του δήμου δεν λύσατε το πρόβλημα. 

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

ΥΓ. Το βίντεο το τράβηξε αγανακτισμένος δημότης την Δευτέρα 06/02/2012

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...