Eπιστολή Δημάρχου προς τον ΟΤΕ για την προβληματική παροχή Internet στην ΔΕ Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Eπιστολή Δημάρχου προς τον ΟΤΕ για την προβληματική παροχή Internet στην ΔΕ Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 | 4:18 μ.μ.

internet Mε επιστολή του προς τον ΟΤΕ ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούστος αναφερόμενος στην προβληματική παροχή Ιnternet στην περιοχή της Παλλήνης ζητά την άμεση επίλυση των προβλημάτων καθώς διαφορετικά θα αναγκαστεί να προσφύγει στο Συνήγορο του Καταναλωτή και στην Εθνική Επιτροπή των Τηλεπικοινωνιών.

Συγκεκριμένα ο κος Ζούτσος αναφέρει στην επιστολή του:

«Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, για την ποιότητα παροχής internet και μάλιστα από χρήστες οι οποίοι εξυπηρετούνται από συνδέσεις ISDN και ADSL . Είναι γνωστό ότι στα τιμολογιακά του πακέτα ο ΟΤΕ παρέχει την δυνατότητα στους συνδρομητές του να επιλέξουν μεταξύ παροχής internet μέχρι 2 Mbps η εναλλακτικά μέχρι 24 Mbps, διαφοροποίηση η οποία συνεπάγεται και διαφορετική τιμολόγηση.Είναι επίσης γνωστό ότι ο ΟΤΕ έχει καταστήσει την χώρα την ακριβότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην παροχή ευζωνικών δικτύων επιβαρύνοντας τον μέσο χρήστη-καταναλωτή με ένα κόστος το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σε διαβήματα που έχουν γίνει στις τεχνικές υπηρεσίες του ΟΤΕ αναγνωρίζεται ότι η ταχύτητα παροχής internet στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης δεν μπορεί να υπερβεί τα 6mbps λόγω προβλήματος στα δίκτυα.»

Συνεχίζει λέγοντας «Στην εποχή της κοινωνίας της πληροφορίας και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν περιοχές της χώρας μας και μάλιστα του Λεκανοπεδίου που να αντιμετωπίζουν αυτού του είδους τα προβλήματα.»

Και καταλήγει λέγοντας: «Σας καλούμε να αντιμετωπίσετε άμεσα το πρόβλημα που έχει ανακύψει , να το επιλύσετε διαφορετικά θα πρέπει να ενημερώσετε τους καταναλωτές της περιοχής μας και να τους ζητήσετε να παραιτηθούν από την επιλογή της σύνδεσης με υψηλή ταχύτητα (πάνω από 10mbps) αφού είναι ανέφικτη. Διαφορετικά για την προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών μας θα προσφύγουμε για την αποκατάσταση του προβλήματος στον Συνήγορο του Καταναλωτή, καθώς και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών.»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...