Δήμαρχε Παλλήνης συγχαρητήρια, που μας παραπλανήσατε και σας ψηφίσαμε!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμαρχε Παλλήνης συγχαρητήρια, που μας παραπλανήσατε και σας ψηφίσαμε!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 | 4:00 μ.μ.

adena Sept

Η κεντρική πλατεία του Γέρακα θα πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Γιατί κύριε Ζούτσο, πρέπει να είναι η μοναδική στο κόσμο, την οποία σαν Δήμαρχος παραχωρήσατε για εκμετάλευση σχεδόν 100%, στους ιδιοκτήτες καφέ. Δεν ξέρω αν έχετε κάποια απέχθεια προς τα παιδιά, αλλά με την περίεργη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου να παραδώσει και τα τελευταία ελεύθερα τετραγωνικά στην...
νέα καφετέρια, που έβαλε την τεράστια πινακίδα της, εκεί που εσείς είχατε βάλει το προεκλογικό σας "υλικό", μας βάζει σε υποψίες. 
Γιατί εδώ και πολλούς μήνες, πριν ακόμα ανοίξει η επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης είχε καπαρώσει τον χώρο της πλατείας με αυτή την μεταλλική κατασκευή, θέτοντας σε κίνδυνο τα παιδιά που έπαιζαν στη πλατεία.
Τώρα φυσικά δεν θα κινδυνεύουν, αφού αυτή η απαράδεκτη στάση σας απέναντί τους, τα διώχνει.

Συγχαρητήρια, (που μας παραπλανήσατε και σας ψηφίσαμε).


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Κάτοικος τεως.Δήμου Γέρακα, νυν Παλλήνης.

adena Sept (9)

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...