Γέρακας : Ελληνας χρησιμοποιούσε Αλβανούς για να προωθεί πλαστά 50ρικα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γέρακας : Ελληνας χρησιμοποιούσε Αλβανούς για να προωθεί πλαστά 50ρικα

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011 | 4:47 μ.μ.

newego_LARGE_t_1101_53531902_type12128 Εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα, μετά από επιχείρηση στη Νίκαια και στο Γέρακα


Αρχικά, αστυνομικοί του Α.Τ. Νικαίας παρουσιάστηκαν ως πελάτες σε 24χρονο και 28χρονο αλβανικής καταγωγής, με σκοπό να αγοράσουν έναντι 3.000 ευρώ εκατό πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και από την προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία του 36χρονου Ελληνα που προμήθευσε τους δύο νεαρούς με τα πλαστά χαρτονομίσματα, το ίδιο πρωί.

Μετά από κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Γέρακα ο Ελληνας προμηθευτής συνελήφθη, ενώ σε έρευνα στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 γρ. κάνναβη, ένα πτυσσόμενο κλομπ, ένα μαχαίρι, και ένα ξύλινο ρόπαλο.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...