Μερτύρης σε Ζούτσο: Οφείλουμε να το παραδεχτούμε πως ήσασταν προετοιμασμένοι να αμυνθείτε στα περί πάρτης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης σε Ζούτσο: Οφείλουμε να το παραδεχτούμε πως ήσασταν προετοιμασμένοι να αμυνθείτε στα περί πάρτης

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 | 9:06 μ.μ.



Ένα ακόμη Δημοτικό Συμβούλιο, μια χαμένη ευκαιρία, για να δούμε κατάματα τις αδυναμίες Οργάνωσης του Δήμου μας, προκειμένου να περάσουμε στις δημιουργικές προτάσεις, που οφείλουμε προς τους συνδημότες μας.
Παρακολουθώντας τη συνεδρίαση από ηλεκτρονική αναμετάδοση (πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε την φυσική μου παρουσία), διαπίστωσα το κοινότυπο πια για την δημαρχιακή ομάδα, «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». ‘Ότι και αν έλεγαν τα στελέχη της Αντιπολίτευσης γενικά, είχατε κάτι να αντιπαραθέσετε, βάζοντας στην ανάγκη αντιπαραθέσεων και όχι σοβαρών απαντήσεων, τους «πρωτοκλασσάτους σας». Καλώς το πράξατε για να ακούει και να καταλαβαίνει και αυτούς ο κόσμος.
Οφείλουμε να το παραδεχτούμε πως ήσασταν προετοιμασμένοι να αμυνθείτε στα περί πάρτης.
Φοβάστε πια τον θυμό που έχετε συσσωρεύσει στην πλειοψηφία του λαού μας.
Δεν σας είπε κανείς κύριοι πως ευθύνεστε για την φωτιά και αν είστε «κακοί» κύριε Αβαρικιώτη είναι δικός σας αυτοπροσδιορισμός.
Προσωπικά θα προτιμούσα να μην είστε αυτό που ισχυριστήκατε, για την Παράταξή σας κ. Αβαρικιώτη, γιατί θα είχαμε πολύ λιγότερες ζημιές. Και στις φωτιές και στα χιόνια!
Η Αντιπολίτευση, σας καταμαρτυρεί ανημπόρια οργάνωσης Πολιτικής Προστασίας κύριοι. Βέβαια θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος πως όσα μπορείτε να οργανώσετε και να πράξετε τα κάνετε, μόνο που εκ του αποτελέσματος είναι ανεπαρκή.
Δήμαρχε δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω ανάλγητο και όσα άλλα σου καταμαρτυρούν οι πολίτες, βλέποντάς σε να χορεύεις την ζεϊμπεκιά, με τις «φωτιές στην στράτα σου», ούτε να κριτικάρω το επιστέγασμα της στάσης σου, προς τα αιτήματα των συμπολιτών μας πως τα δέχεσαι όλα.
Λαϊκισμοί χωρίς αντίκρυσμα.
Προτιμώ, προτιμούμε, έναν σύγχρονο Δήμο, με σοβαρούς σχεδιασμούς και εξοπλισμούς προκειμένου να αποφεύγουμε τις «επιστροφές καταστροφές», το άλλο αγαπημένο σου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...