Συγκέντρωση τροφίμων - Μία ακόμα πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς από τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συγκέντρωση τροφίμων - Μία ακόμα πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς από τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 | 9:38 μ.μ.



Η Ομάδα Ποδοσφαίρου του Παλληνιακού, στα πλαίσια του κοινωφελούς έργου της και ενόψει του Πάσχα, σας καλεΐ σε συγκένιρωση τροφίμων και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης (εκτός ρουχισμού).

H συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11 Απριλίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 16 Απριλίου, στο παιχνίδι του Παλληνιακού με την ομάδα του Άγιου Στεφάνου.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο χώρο της γραμματείας του Συλλόγου μας.

Και το Σάββατο στον προαύλιο χώρα ταυ γηπέδου.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα προοφερθούν στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...