Αίσιο τέλος για την ομηρία στην Παλλήνη, συνελήφθη ο άνδρας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αίσιο τέλος για την ομηρία στην Παλλήνη, συνελήφθη ο άνδρας

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 | 10:40 μ.μ.



Κρατούσε ομήρους τη μητέρα  και τη σύζυγο του - Επενέβη  η ΕΚΑΜ - Δεν βρέθηκε όπλο

Αίσια κατάληξη είχε το περιστατικό ομηρίας, στην Λεωφόρο Μαραθώνος 89 στην Πάλληνη. Επενέβησαν οι άντρες της ΕΚΑΜ και απελευθέρωσαν δύο γυναίκες.  Συνελήφθη ο δράστης.

Νωρίτερα, ένας άντρας είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και κρατούσε όμηρες τη σύζυγο και την μητέρα του στο σπίτι του.  Φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ειδικός διαπραγματευτής. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάποιο όπλο στην κατοχή του άνδρα. Σημειώνεται, ότι αυτή την ώρα οδηγείται σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...