Ο "τυφώνας" Παλληνιακός ισοπέδωσε τον Αχαρναϊκό 4-0 || Σοβαρά επεισόδια - Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για την ομάδα του Αχαρναϊκού Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο "τυφώνας" Παλληνιακός ισοπέδωσε τον Αχαρναϊκό 4-0 || Σοβαρά επεισόδια - Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για την ομάδα του Αχαρναϊκού

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 | 8:43 μ.μ.



Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑΝΑ είναι η ομάδα μας που επικράτησε εύκολα με 4-0 στο ντέρμπι του Αχαρναϊκού. Πλέον ο Παλληνιακός χρειάζεται τρεις πόντους στα τρία εναπομείναντα ματς, για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Καταδικαστέα τα επεισόδια που είχαν σαν συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό δύο φίλων του Παλληνιακού που διακομίστηκαν στο νοσοκομέιο ΚΑΤ μετά το τέλος του αγώνα. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ στο 44’ με σουτ του Πράπα, μετά από φάση διαρκείας και πολλά σουτ που σταμάτησαν σε αντίπαλα σώματα. Μετά το γκολ προκλήθηκε ένταση με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. 

Η ένταση μεταφέρθηκε και στην εξέδρα ανάμεσα στους οπαδούς, γεγονός που είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός φίλου του Παλληνιακού, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε από φίλο των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Κλήθηκε ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο ΚΑΤ εκεί όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τελικώς δεν είχε κάτι σοβαρό και πήρε εξιτήριο. Ακόμη ένας φίλος του Παλληνιακού επίσης τραυματίστηκε από γρονθιά και επίσης μετέβη στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν τρία ράμματα στο χείλος. 

Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια να καθυστερήσει η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου κατά 15 λεπτά, αφού πρώτα έφτασε στο γήπεδο εξτρά αστυνομική δύναμη! Το δεύτερο μέρος ήταν μονόλογος για τον Παλληνιακό. Στο 50’ ήρθε το 2-0 με πλασέ του Βλάχου σε κενή εστία, μετά από ασίστ του Πράπα, ενώ στο 61’ ήρθε και το 3-0 με σουτ εντός περιοχής του Κασάπη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 65’ ο Μπεγλεκτσής με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Διαιτήτευσαν οι Ανδ. Βλάχος, Μπουξμπάουμ, Σπυρόπουλος. 

🟡ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Π. Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Γαληνάκης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Κοντογιάννης (57’ Κασάπης), Δημογιάννης Β., Καραμπιέτ (82’ Γλογοβίτης), Δημογιάννης Χ., Κυριόπουλος (75’ Σεϊτάι), Παναγιώτου (57’ Μπεγλεκτσής), Πράπας (75’ Παλαμάρης). 

🟢ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μ. Παπαδόπουλος): Μυλωνάς, Αμπάρα (60’ Δημητρόπουλος), Αδαμόπουλος (60’ Σπυρίδης), Μαγγίνας, Νίκας, Μανάλης, Στραβομύτης, Καριατλής, Λένγκα (60’ Μαβίδης), Μπαστάνης, Μαρκοπουλιώτης (60’ Τσιμπούρλας). 

🔻Το φύλλο αγώνα🔺

Όπως προαναφέραμε το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια. Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής αναφέρει: «Στο 45’ λεπτό του αγώνα και ενώ οι παίκτες του Παλληνιακού πανηγύριζαν μπροστά από τον πάγκο τους δημιουργήθηκε ένταση στην κερκίδα των φιλοξενούμενων αντιδρώντας με ρίψη αντικειμένων όπως γεμάτα μπουκάλια με νερό εντός αγωνιστικού χώρου προς τον πάγκο του Παλληνιακού, χωρίς κάποιο από τα αντικείμενα να πετύχει κάποιον. Καθώς πετάχτηκε εντός αγωνιστικού χώρου και μία πέτρα κοντά στον πρώτο βοηθό, η οποία προσκομίζεται μαζί με το φύλλο αγώνα στην Ένωση. Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει 15 λεπτά λόγω της έντασης που επικράτησε στις εξέδρες. Το παιχνίδι ξεκίνησε αφού ήρθε κι άλλη αστυνομική δύναμη».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...