Κουνενάκη Ειρήνη: Εύγε κύριε Δήμαρχε Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κουνενάκη Ειρήνη: Εύγε κύριε Δήμαρχε

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 | 11:53 π.μ.




Η συμπολίτευση του Δήμου Παλλήνης, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν καταδίκασε τις ρατσιστικές δηλώσεις κατά του Γιάννη Αντετοκούμπο και απέρριψε το αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για καταδίκη και ανακήρυξη του, ως επίτιμου δημότη της Παλλήνης.
Σε μια ψηφοφορία, με ισοψηφία συμπολιτευσης και αντιπολίτευσης (16-16 ) και με την απόφαση να λαμβάνεται με την ψήφο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κ. Σμέρου.

Μια απόφαση που θα χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο κ. Θ. Ζούτσο για πολλά χρόνια.

Ο κ. Δήμαρχος κρύφτηκε για άλλη μια φορά, πίσω απο την ουδετερότητα και την υπεκφυγή.

Κρύφτηκε πίσω από μια γενικόλογη και αχρείαστη έκθεση ιδεών για τον αντιρατσιστικό και διχαστικό λόγο, ξεχνώντας πως στην πόλη μας, ο ρατσιστικός και διχαστικός λόγος έχει όνομα και επώνυμο.
Μια πάγια πολιτική πρακτική του....
Κρύφτηκε, όταν έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη της δημιουργίας Δομής Ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην έλλειψη ενημέρωσης.
Κρύφτηκε, όταν δικαίωνε τους μαθητές που παρέλασαν, τραγουδώντας τον ύμνο της Μακεδονίας (ευτυχώς η δικαιοσύνη δικαίωσε τους καθηγητές και διέψευσε τον κ.Δήμαρχο)
Κρύφτηκε πίσω από την Εκκλησία, για να κατευνάσει το κλίμα για την δημιουργία Δομής Ασυνόδευτων προσφυγόπουλων.
Κρύβεται, όταν διαπιστώνει ότι στις τελευταίες εκλογές κρίθηκαν πολιτικά οι ακραίες εκφράσεις του ρατσιστικού και διχαστικού λόγου, υποτιμώντας ότι η μεγαλυτερη δίκη αυτής της ΧΑ, ανέδειξε σωρεία εγκληματικών ενεργειών από τους εκφέροντες, αυτόν τον λόγο.

Ειρήνη Κουνενακη,
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...