Νέα επιστολή-κόλαφος Χούμπελ σε ΕΠΟ, Γραμμένο για τελικό και αναδιάρθρωση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νέα επιστολή-κόλαφος Χούμπελ σε ΕΠΟ, Γραμμένο για τελικό και αναδιάρθρωση

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 | 10:33 μ.μ.



Ο Χούμπελ κατακεραυνώνει ΕΠΟ, Γραμμένο στην επιστολή του, σημειώνει ότι «...εγείρει ερωτήματα και ανησυχίες το γεγονός ότι η προηγούμενη επιστολή δεν διαβάστηκε στην ΕΕ» και κάλεσε την Ομοσπονδία επαναξιολογήσει την απόφαση «...ώστε να αποφευχθούν περεταίρω επιπλοκές»


Για ακόμη μία φορά η UEFA και η FIFA κατάλαβαν με ποιους έχουν να κάνουν. Ποιους (και τι) έθρεψαν όλο αυτό το διάστημα της περίφημης «Εξυγίανσης», που ισοπέδωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο και το γέμισε σκάνδαλα και αποφάσεις πρωτοφανείς στα χρονικά. Με τον εντεταλμένο των υπερεθνικών Ομοσπονδιών, Χέρμπερτ Χούμπελ, να είναι ένα από τα τελευταία «θύματα» των αλά καρτ αποφάσεων της ΕΠΟ, κόντρα στις εντολές και τις σαφείς επιθυμίες της FIFA και της UEFA.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...