Κουτσικούρης: Στην εποχή της συλλογικής υστερίας και του φανταστικού, τίποτα δεν είναι υπερβολή και δεν μας ξενίζει... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κουτσικούρης: Στην εποχή της συλλογικής υστερίας και του φανταστικού, τίποτα δεν είναι υπερβολή και δεν μας ξενίζει...

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 | 11:06 π.μ.



Στην εποχή της συλλογικής υστερίας και του φανταστικού, τίποτα δεν είναι υπερβολή και δεν μας ξενίζει, ακόμη και οι γραφικές δηλώσεις καλλιτεχνών και αποτυχημένων πολιτικών προσώπων, για την χρήση της μάσκας.

Ανθυγιεινή, πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα ο ένας, ισχυρισμοί επικίνδυνοι όσοι τους πιστεύουν, η άλλη.

Πλειάδα ανοησιών για δημοσιότητα διάρκειας αναπνοής, από ανεγκέφαλους με νοητική υστέρηση
Μια παγκόσμια συνωμοσία, έχει εξυφανθεί, από «αχόρταγους» καπιταλιστές, με στόχο την καταστολή διαδηλώσεων πολιτών και υποταγή του παγκόσμιου πληθυσμού, στα κελεύσματα των «αιμοσταγών» καπιταλιστών!

Για συμμετοχή εξωγήινων, δεν έχουμε ακόμη ακούσει, αν και τίποτα δεν αποκλείει. να το δούμε σε κάποια ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Όσο για το εθνικό εμβόλιο, το φιλότιμο των Ελλήνων πολιτών, αυτό βρίσκεται στο ράφι με την ετικέτα «αζήτητα» δίπλα από την ατομική ευθύνη του καθενός.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...