Μερτύρης: Πολιτικό ατόπημα από τον πρόεδρο του δημοτικού μας συμβουλίου κο Σμέρο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Πολιτικό ατόπημα από τον πρόεδρο του δημοτικού μας συμβουλίου κο Σμέρο

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 | 10:42 μ.μ.



Σήμερα έπεσε στην αντίληψή μου μια ηλεκτρονική ανάρτηση απο τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης . Πολιτικό ατόπημα θα την χαρακτήριζα και θα το δικαιολογήσω.

Καταρχάς ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ειναι ένα πρόσωπο το οποίο ψηφίστηκε απο όλο το δημοτικό συμβούλιο και οφείλει να κρατά μια ουδέτερη στάση. Επίσης, το ότι με την ψήφο του βγήκε η απόφαση σε περίπτωση ισοψηφίας και βάση κανονισμού, δεν μπορεί να το αναιρέσει κανείς ό,τι και να γράφει και όσο και να θέλει να δικαιολογήσει την πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα λοιπόν ειναι η εξής : Τέθηκε απο σύσσωμη την αντιπολίτευση το θέμα για τις δηλώσεις της κυρίας Μακρή , καθως κανένας απο την συμπολίτευση δεν είχε το θάρρος να κατακρίνει τις δηλώσεις της , για τον απλούστατο λόγο του οτι θέλουν να έχουν ένα συνέταιρο στις αποφάσεις τους στα δημοτικά συμβούλια. Επίσης τεχνιέντως προσπαθούν να κατακρίνουν την αντιπολίτευση ως ρατσιστές και οτι δήθεν αυτοί ειναι αντιρατσιστές για μια απόφαση παρωδία στην οποία η αντιπολίτευση δεν είχε συμμετάσχει, καθως είναι, θεσμικά, παρανομη και παράτυπη. Θα εξηγήσω αμέσως το γιατί: Όταν έγινε η σύγκληση των αρχηγών των παρατάξεων ο αρχιμανδρίτης που παρέστη υποσχέθηκε ενώπιον όλων των επικεφαλής οτι θέλει να ενημερώσει , σε δημοτικό συμβούλιο, τους πολίτες του δήμου Παλλήνης για την δομή και έτσι προέκυψε η σύγκληση του περιβόητου δημοτικού συμβουλίου που αναφαίρεται ο κύριος Ζούτσος και ακολουθεί ο κύριος Σμέρος με θέμα ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την συγκεκριμένη δομή.

Το συμβούλιο αυτό τελικά εξελίχθηκε σε μια πολιτική απάτη γιατί πρώτον ο αρχιμανδρίτης , ο οποίος μας είχε ζητήσει να ενημερώσει τον κόσμο , δεν παρουσιάστηκε ποτέ και δεύτερον στο τέλος της συζήτησης ο δήμαρχος και ο πρόεδρος μετέτρεψαν ΧΟΥΝΤΙΚΑ χωρίς να έχουν το δικαίωμα και ΘΕΣΜΙΚΑ σε απόφαση, την ενημέρωση, γιατί έτσι τους βόλευε και για αυτό και μόνο αποχωρήσαμε. Οπότε κύριε πρόεδρε, και μόνο που επικαλείστε μια παράνομη απόφαση που προεδρεύατε, καταλαβαίνετε οτι αποτελεί πολιτικό ατόπημα.

Επίσης καλά θα κάνει η κ. Λεβαντή να αποφεύγει να παίρνει θέσης υπέρ της συμπολίτευσης τώρα που ειναι έμμισθη απο τον κ.Ζουτσο ενώ μέχρι χθές επέκρινε την διοίκηση αυτού . Καλά θα κάνεις λοιπόν πρόεδρε να είσαι πιο προσεκτικός. Όποιος έχει αντιρρήσεις στα λεγόμενά μου ειμαι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...