Πανσέληνος Αυγούστου: Ραντεβού απόψε με το πιο λαμπερό φεγγάρι της χρονιάς Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πανσέληνος Αυγούστου: Ραντεβού απόψε με το πιο λαμπερό φεγγάρι της χρονιάς

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 | 9:06 μ.μ.



Ο φετινός Αύγουστος εκτός από πολλά άλλα, πρωτόγνωρα δεδομένα, δεν διαθέτει ούτε τα περίφημα δύο φεγγάριά του. Η μοναδική αυγουστιάτικη και μεγαλύτερη Πανσέληνος για ολόκληρο το 2020 κορυφώνεται απόψε Δευτέρα 3 Αυγούστου, και το επόμενο ολόγιομο φεγγάρι θα εμφανιστεί όταν πια ο μήνας θα έχει αλλάξει: την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου.

Η αποψινή Πανσέληνος, γνωστή και ως Φεγγάρι του Οξύρρυγχου, επειδή εκείνη την εποχή οι ιθαγενείς της Αμερικής ψάρευαν το συγκεκριμένο ψάρι, αλλιώς μουρούνα, είναι η ιδανική ευκαιρία για να απολαύσετε την μεγαλύτερη, την πιο λαμπερή και πιο εντυπωσιακή πανσέληνο της χρονιάς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...