Καρκούλιας: Αν και προσπάθησαν τους «έπεσαν» οι μάσκες και τους «κόπηκε» η σούπα... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Αν και προσπάθησαν τους «έπεσαν» οι μάσκες και τους «κόπηκε» η σούπα...

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 | 3:57 μ.μ.



Στην προσπάθεια του να «διαφυλάξει» την κ. Μακρή και να «αποφύγει» την καταδίκη των δηλώσεων της κατά του Αντετοκούνμπο, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι «άριστες πολιτικές σχέσεις τους» ο κ. Δήμαρχος απέφυγε με γενικολογίες να τοποθετηθεί στην συγκεκριμένη αίτηση που αναφέρονταν στην κ. Μακρή.

Με «περίσσιο θράσος» και για να βγει από το αδιέξοδο πέταξε πάλι την μπάλα στην εξέδρα (κατά την προσφιλή τακτική του) και προσπάθησε να ενοχοποιήσει όσους αντέδρασαν στο θέμα της ΔΟΜΗΣ του Γέρακα λέγοντας ότι...

«είναι τουλάχιστον υποκριτικό, απαράδεκτο και προκλητικό, κάποιοι που είχαν εναντιωθεί στις παραπάνω, ανθρωπιστικού και αντιρατσιστικού χαρακτήρα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, να εμφανίζονται σήμερα ως αντιρατσιστές και να ζητούν την καταδίκη ρατσιστικών δηλώσεων, από όλους».

Με την δήλωση του αυτή πρόσβαλλε και χαρακτήρισε ρατσιστές 2000 δημότες που «αντέδρασαν» στην αυθαίρετη «κρατική επιβολή υποβάθμισης» της ιδιοκτησίας τους και της ποιότητας ζωής τους.

Γιατί αντέδρασαν όταν το πρόβλημα που δημιούργησε η τότε κυβέρνηση «με τις ιδεοληψίες της» και με την «ανοχή» της Δημοτικής Αρχής το μεταβίβασαν στην τοπική μας κοινωνία την οποία και «δεν ρώτησαν».

Πρόσβαλλε και χαρακτήρισε ρατσιστές δημότες που αντέδρασαν στα σχέδια «εκμετάλλευσης ανθρώπων» από τις «αμαρτωλές» ΜΚΟ.

Που αντέδρασαν στον χορό εκατομμυρίων τα οποία κατέληγαν σε τσέπες «ειδικών αρπακτικών» και στην προσπάθεια μερίδας του κλήρου που προσπάθησε να υποκαταστήσει (με την συμπαράσταση του Δημάρχου) τις ΜΚΟ μετά τις δίκαιες αντιδράσεις των δημοτών.

Προσβάλλει και χαρακτηρίζει ρατσιστές δημότες που υποφέρουν από τον «αυθαίρετο» επεκτατισμό Ρομά στην περιοχή ΔΕΣΗ και σε άλλες περιοχές χωρίς κανένα υγειονομικό έλεγχο με αποκλειστική ευθύνη και αμέλεια του ιδίου.

Ας μας πει ξεκάθαρα ο λαλίστατος (στα εύκολα) κ.Δήμαρχος πως χαρακτηρίζει την στήριξη σύσσωμης της παράταξης του στην κ. Μακρή όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδίκασε τις δηλώσεις της .

Το θέμα της στήριξης αρχηγού αντιπολίτευσης μόνο από την συμπολίτευση όσο και ο «χαρακτηρισμός» ως ρατσιστών 2000 δημοτών είναι βαθιά πολιτικό και ξεφεύγει της «πολιτικής ηθικής».

Και δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στον Δήμο μας όπου επικρατούν «τριτοκοσμικές νοοτροπίες».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...