Μερτύρης σε Ζούτσο: Ποιος έχει ευθύνες «πονηρέ πολιτευτή»; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης σε Ζούτσο: Ποιος έχει ευθύνες «πονηρέ πολιτευτή»;

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 | 9:20 μ.μ.



Η «έκθεση Ιδεών» που κατά παραγγελία ζήτησε ο Δήμαρχος προκειμένου να πείσει για την ορθότητα της ακολουθούμενης τακτικής του, θα μπορούσαμε να ισχυρισθούμε, πως μπορεί να βαθμολογηθεί με το «καλώς», ως προσπάθεια και μόνο για αδαείς.
Αφού μας κάνει μια παιδαριώδη πολιτική ανάλυση για το τι βιώνει η χώρα μας σχετικά με τον υφέρποντα ρατσισμό, καταλήγει στο συμπέρασμα, πως όπως οι δυνάμεις της Δημοκρατίας νίκησαν και απομόνωσαν κάθε τι χυδαίο , διχαστικό και ρατσιστικό, έτσι και στο Δήμο μας η ακολουθούμενη πολιτική του, της «διπλοπατημασιάς» εξασφαλίζουν τον μη διχασμό των κοινωνικών δυνάμεων.
Κύριε Δήμαρχε ο δικός σας και μόνο σκοπός είναι έτοιμος να καταπιεί και καμήλα προκειμένου να αποφύγει την οποιαδήποτε ρήξη με τις δυνάμεις που απεργάζονται τη Δημοκρατία και ενσπείρουν με την ακραία ρατσιστική ρητορική τους, το μίσος για οτιδήποτε διαφορετικό.
Η ενέργεια των 13 συμβούλων ως πρωτοβουλία, αποσκοπούσε και μόνο, στην καταδίκη του κοινωνικού ρατσισμού που έχει όνομα και διεύθυνση και ταυτόχρονα να διαβεβαιώσει την ευρύτερη ελληνική κοινωνία πως η χυδαία ρατσιστική διαλεκτική δεν έχει θέση στον Δήμο μας.
Η προσπάθεια ορισμένων να υποβαθμίσουν και να απομονώσουν το γεγονός με την ανάρμοστη φρασεολογία και μάλιστα από γυναίκα, περί «παράδοσης της Ιθαγένειας και πούλου» εκφράσεις της κ. Μακρή προς τον αθλητή μας Γιάννη Αντετοκούμπο δεν θα αφορούσε το Δημοτικό Συμβούλιο μας, αν η κ. Μακρή δεν έφερε την ιδιότητα της Δημοτικής Συμβούλου και μάλιστα της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Άλλη Πόλη».
Αν η άλλη Πόλη που ονειρεύεται η κ. Μακρή εμπεριέχει αυτά τα στοιχεία, μας βρίσκει σθεναρά απέναντι της. Μόνο που με λύπη μας, διαπιστώνουμε μια αραχνοΰφαντη ομπρέλα να ανοίγει από εσάς κύριε Δήμαρχε προς την κ. Μακρή, δυστυχώς στην αναζήτηση του δεκανικιού, για τον σκοπό σας και μόνο.
Διαβάζοντας κάποιος προσεκτικά την ας την πούμε εισήγηση σας επί του συγκεκριμένου, θα διαπίστωνε πως ο συντάκτης σας ενώ θέλει να δείξει πως η ανάδειξη τέτοιων ζητημάτων, φουντώνουν τις διχαστικές αντιπαραθέσεις, δεν αποφεύγει να πέσει στην αντίφαση-παγίδα να αναφερθεί σε ζητήματα που όντως δίχασαν την τοπική μας κοινωνία, πρόσφατα και μάλιστα επιρρίπτοντας ευθύνες σε άλλους κατά την πάγια τακτική σας.
Ποιος έχει ευθύνες «πονηρέ πολιτευτή»; Όσοι αγωνιούσαν για τις εν κρυπτώ δικές σας μεθοδεύσεις; Όσοι αγωνιούσαν για την ανεξέλεγκτη πολιτική περί λαθρομετανάστευσης και στον Δήμο μας;
Ισοπεδώνετε και απευθυνόμαστε σε όλη την ομάδα σου που δεν είναι άμοιρη ευθυνών, τις δίκαιες αγωνίες του λαού μας για τις ανεξέλεγκτες ροές ανθρώπων στην Πατρίδα μας, με τις ρατσιστικές διαθέσεις και χυδαίες ρητορικές ορισμένων που καπηλεύονται έναν ψεύτικο «πατριωτισμό»;
Όχι κύριε Δήμαρχε και κύριοι της πλειοψηφίας που όπως αποδείχθηκε στο εκ περιφοράς έκτακτο χθεσινό Συμβούλιο δεν είστε πλειοψηφία.
Ο δικός σας αυτοσκοπός, της διαιώνισης σε θώκους είναι αυτό που εγκυμονεί κινδύνους τόσο για την κοινωνία μας, όσο και για την Δημοκρατία μας. Άλλωστε για ποια Δημοκρατία μιλάμε, όταν σε εκείνο το Συμβούλιο που μας θυμίσατε και προκειμένου να τιθασεύσετε τους περευρισκόμενους ζητήσατε την συνδρομή της Αστυνομίας και μέσα στην αίθουσα.
Με γενικόλογους αφορισμούς «καταδικάζετε» τον ρατσισμό και την χυδαιότητα, αποφεύγοντας να μπείτε στο συγκεκριμένο ζήτημα που αφορούσε συγκεκριμένη στάση. 
Γιατί; Φοβάστε ή χρωστάτε;
Η Παράταξη μας διακρίνει στην στάση σας υποκρισία και αποφυγή.
Η ισορροπία του ψηφίσματος σε 16, προς 16 αποδεικνύει δύο πράγματα. 
Α) Πως η πλειοψηφία δεν είναι πλειοψηφία και β) πως η παράταξη σας λειτούργησε ως υπερασπιστική ομπρέλα προς την κ. Μακρή, ρίχνοντας - όπως το συνηθίζετε άλλωστε- την μπάλα στην εξέδρα των ξύλινων συνθημάτων.

Για την Δημοτική Παράταξη 
Ανθούσα –Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις. 
 Ο επικεφαλής
Παν. Μερτύρης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...