Διάβημα 13 Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Παλλήνης για τις ρατσιστικές δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Διάβημα 13 Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Παλλήνης για τις ρατσιστικές δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 | 7:10 μ.μ.




Δέκα τρεις (13) Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παλλήνης μεταξύ των οποίων ένας πρώην Δήμαρχος Παλλήνης και τρεις επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, με κοινό έγγραφο διάβημα τους προς τον Δήμαρχο Δήμου Παλλήνης και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Παλλήνης, ζητούν την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης την καταδίκη των πρόσφατων απαράδεκτων ρατσιστικών δηλώσεων της δημοτικής συμβούλου, κ. Ραχήλ Μακρή κατά του Έλληνα διεθνούς καλαθοσφαιριστή, Γιάννη Αντετοκούνμπο.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...