Παναγιώτης Δημητρόπουλος: Παλλήνη ώρα μηδέν... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Δημητρόπουλος: Παλλήνη ώρα μηδέν...

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 | 1:57 μ.μ.



Αλήθεια υπάρχει κάποιος η κάποια που έχει το θράσος να ζητά πίσω την Ελληνική Ιθαγένεια από τον Αντετοκουνμπο;;
Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω, λυπάμαι βαθιά που η εν λόγω κυρία συμμετέχει στο Δημοτικό συμβούλιο..Επίσης λυπάμαι που δεν της ζητήθηκαν εξηγήσεις από το Δημοτικό συμβούλιο..
Μιας και αρέσουν στην εν λόγω κυρία οι εθνικιστές κορώνες.. Της παραθέτω τα λόγια ενός μεγάλου Έλληνα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου..
" Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους με ένα κριτήριο : την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος."..

Τώρα για όλους αυτούς οι οποίοι κρύβονται όσον αφορά τις αθλιότητες αυτές... Κρίνονται και θα κριθούν διπλά..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...