Ο Λαζαρίδης συνεχίζει στον Παλληνιακό! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Λαζαρίδης συνεχίζει στον Παλληνιακό!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 | 9:15 μ.μ.


Ο Χρήστος Λαζαρίδης θα είναι και τη νέα σεζόν ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας μας και άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Ο πολύπειρος στον χώρο και κάτοχος UEFA B ήρθε σε συμφωνία σήμερα με τη διοίκηση της ομάδας και θα αναλάβει το κομμάτι της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών του Παλληνιακού.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χρήστος Λαζαρίδης σημείωσε: «Εκτιμώντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και το πλάνο της διοίκησης του Παλληνιακού, αποφάσισα να παραμείνω και να συνεχίσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...