Κορωνοϊός: «Συναγερμός» για τα μέσα μαζικής μεταφοράς - Αυξάνονται τα δρομολόγια, σαρωτικοί έλεγχοι (Βίντεο και εικόνες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κορωνοϊός: «Συναγερμός» για τα μέσα μαζικής μεταφοράς - Αυξάνονται τα δρομολόγια, σαρωτικοί έλεγχοι (Βίντεο και εικόνες)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 | 9:33 μ.μ.


Η έξαρση των κρουσμάτων στην Αττική οδηγεί στην προθήκη εμβόλιμων δρομολογίων τις ώρες αιχμής - Δυσκολίες προκαλούν οι ελλείψεις σε οχήματα και προσωπικό - Ακόμη και ανάκληση αδειών εξετάζει η κυβέρνηση  - Δείτε βίντεο και εικόνες  από την κατάσταση που επικρατεί στα μέσα μεταφοράς


Αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων ακόμη και ανάκληση αδειών προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εξετάζει η κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Από τη Δευτέρα, τίθεται σε εφαρμογή το θερινό πρόγραμμα μετακινήσεων των ΜΜΜ, το οποίο προβλέπει βραδύτερους ρυθμούς στη συχνότητα των δρομολογίων.

Ωστόσο, οι συνθήκες που διαμορφώνονται σε υγειονομικό επίπεδο, χτυπούν «κόκκινο» συναγερμό στις δημόσιες μεταφορές, παρά το γεγονός ότι οι συγκοινωνίες λειτουργούν με το 60% της επιβατικής κίνησης.

Η έξαρση των κρουσμάτων στην Αττική επιταχύνει τη λήψη πρόσθετων μέτρων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα οποία ξεκίνησαν από σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου, με την προσθήκη εμβόλιμων δρομολογίων τις ώρες αιχμής με σκοπό να μειωθούν οι χρονοαποστάσεις. Όμως η δυσκολία για να υπάρξει ένας αποτελεσματικότερος σχεδιασμός μεγαλώνει από τις σοβαρές ελλείψεις τόσο σε οχήματα όσο και σε προσωπικό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...