Μερτύρης: Σε αυτή τη δημοτική αρχή το θράσος και το ψέμα είναι πρωταρχικά στοιχεία Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Σε αυτή τη δημοτική αρχή το θράσος και το ψέμα είναι πρωταρχικά στοιχεία

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 | 11:07 μ.μ.




Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότησες , σήμερα έπεσε στην αντίληψη μου μια διαδικτυακή ανάρτηση του δήμου Παλλήνης σχετικα με την αποχέτευση του δήμου μας.

Σας έχω πει πολλές φορές ότι σε αυτή τη δημοτική αρχή το θράσος και το ψέμα είναι πρωταρχικά στοιχεία .

Διαβάζοντας την ανάρτηση νόμιζα ότι ήμουν στο 2010 ( 10 χρόνια πριν ) όπου ο κύριος Ζούτσος είχε φέρει τον κύριο Μπάρδη, διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ , στην εξέδρα , προεκλογικά και έταζε αποχέτευση στο δήμο μας. Κατόπιν, στις εκλογές του 2014 ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ τους δημότες, λέγοντας τους ότι μένει μια υπογραφή για να πραγματοποιηθεί η αποχέτευση. 5 χρόνια μετά , το 2019, κορόιδεψε για Τρίτη φορά τους δημότες λέγοντας τους ότι σε δυο μήνες θα είναι οι μπουλντόζες στο δήμο μας. 20 μήνες μετά ακούσαμε «το μαγικό» ότι είμαστε ένα βήμα πριν την αποχέτευση... Και το παράδοξο είναι ότι υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι κάνουν κοινοποίηση αυτής της ανάρτησης.

Η ΑΠΑΤΗ στο μεγαλείο της !

Το έργο της αποχέτευσης, και αύριο το πρωί να ξεκινούσε, θέλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια οκταετία για να ολοκληρωθεί. Αυτή και μόνο είναι η αλήθεια και όλα τα αλλα είναι προς κατανάλωση..

Ο ΓΚΟΡΤΖΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...