Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Αχός βαρύς ακούγεται με την λεγόμενη ανασύσταση, της Κεντροαριστεράς συναφών δυνάμεων και προοδευτικών προσωπικοτήτων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Αχός βαρύς ακούγεται με την λεγόμενη ανασύσταση, της Κεντροαριστεράς συναφών δυνάμεων και προοδευτικών προσωπικοτήτων

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 | 12:38 μ.μ.




Με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, κανένας νέος πολιτικός φορέας , δεν έχει τύχη στις επόμενες εκλογές.
Όσοι βαυκαλίζονται να ονειρεύονται, μια «ρεβάνς» του ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζοντας ότι θα ξαναπάρουν τα πλούσια προνόμια που προσφέρει η εξουσία, πλανώνται πλάνην οικτρά.
Η οικονομική κρίση που έρχεται , απαιτεί νέα κανονικότητα στην πολιτική επικοινωνία.
Χαμηλούς τόνους και όχι κραυγαλέα αντιπολίτευση, "συμμαχίες" προς όφελος των πολιτών και
όχι των μνηστήρων εξουσίας και πρόγραμμα εφικτό για την ανάκαμψη της χώρας και όχι πολιτικού κόμματος που έχει δοκιμαστεί και έχει απορριφθεί για τα ψέμματα,αυταπάτες και από τις πολλές πιρουέτες ζαλίστηκε και έπεσε!
Στις νέες εκλογές οψέποτε αυτές γίνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βρει ένα νέο αφήγημα,
ισχυρό να πείσει τις άλλοτε δυνάμεις που τον ψήφισαν, τον Ιούλιο του 2019,
ότι η προσωπική του ακτινοβολία, δεν θόλωσε και ότι από ηγέτης της αριστεράς μπορεί να μετεξελιχθεί ηγέτης μιας νέας  Δημοκρατικής παράταξης.
Χλωμό φαίνεται, μια και οι «σύντροφοι» του   θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ 
καθαρόαιμο αριστερό κόμμα. 
Άρα, πίσω στα χαμηλά ποσοστά της πρώτης δεκαετίας του νέου αιώνα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...