Παναγιώτης Μερτύρης: Αυτό λοιπόν που προτείναμε και ο κ. Ζούτσος απαξίωσε να συζητήσει, έγινε κεντρικό ζήτημα στην κυβέρνηση!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Μερτύρης: Αυτό λοιπόν που προτείναμε και ο κ. Ζούτσος απαξίωσε να συζητήσει, έγινε κεντρικό ζήτημα στην κυβέρνηση!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 5 Μαΐου 2020 | 10:11 μ.μ.





Στις 28 Απριλίου είχαμε προτείνει ως παράταξη στη δημοτική αρχή, δέσμη μέτρων για την στήριξη που χρειάζονται οι τοπικές επιχειρήσεις, που πλέον θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες της κρίσης του κορωνοϊού, (παραθέτω σχετικό σύνδεσμο στα σχόλια).
Σήμερα 5 Μαΐου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη, έθεσε στο επίκεντρο της συζήτησης, αύξηση των τετραγωνικών μέτρων σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους που μπορούν να καταλαμβάνουν τα καταστήματα, (παραθέτω σχετικό σύνδεσμο στα σχόλια).

Αυτό λοιπόν που ο κ. Ζούτσος απαξίωσε να συζητήσει, έγινε κεντρικό ζήτημα στην κυβέρνηση!!

Τα σχόλια δικά σας αγαπητοί φίλοι και φίλες....




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...