Άνοιγμα σχολείων: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άνοιγμα σχολείων: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 5 Μαΐου 2020 | 9:44 μ.μ.



Σε βασικές ερωτήσεις και απορίες που γεννά το σταδιακό άνοιγμα των σχολείων απαντά το υπουργείο Παιδείας.

Γιατί ανοίγουν τα σχολεία; Είναι ασφαλή τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί;

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού, οι οποίοι σύστησαν με ομόφωνη απόφαση τη σταδιακή επαναλειτουργία των εκπαιδευτικών δομών, στο πλαίσιο της προοδευτικής αποκλιμάκωσης των μέτρων, και πάντα λαμβάνοντας μέτρα πρόληψης και προφύλαξης. Όπως επισήμανε και ο κ. Τσιόδρας, τα αντικειμενικά δεδομένα δικαιολογούν την επαναλειτουργία των σχολείων:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν μπορεί να με πείσει κανείς ότι υπάρχει ασφάλεια στα σχολεία της περιοχής όταν μέχρι πρότινος δεν υπήρχε ούτε καν σαπούνι και χαρτί υγείας στις τουαλέτες!! Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε από τους εκπαιδευτικούς και από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για τα στοιχειώδη και όχι τώρα για όλα αυτά που πρέπει να τηρηθούν με ευλάβεια, για την ασφάλεια όλων μας.
Λυπάμαι για το κατάντημα των σχολείων μας. Η απαξίωση έχει προέλθει από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς. Είναι ντροπή να ακούγεται δημόσια στην τηλεόραση ότι συνηθίζεται στην Γ’ Λυκείου τα παιδιά να μην πηγαίνουν σχολείο τον τελευταίο μήνα, χρησιμοποιώντας τις απουσίες τους, για να προετοιμαστούν με την βοήθεια των φροντιστηρίων για τις πανελλαδικές.
Θα πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλά σαν κοινωνία!!!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...