ΜΕΡΤΥΡΗΣ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΜΕΡΤΥΡΗΣ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 | 11:19 μ.μ.



Αγαπητοί μου συνδημότες καί συνδημότισσες, πιστεύω να καταλάβατε όλοι, τους λόγους που η δημοτική αρχή αποφεύγει συστηματικά την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, ενόψει της κρίσης του κορωνοϊού.
Μάλιστα έφτασαν στο σημείο, να χαρακτηρίσουν το Δ.Σ ως συνάθροιση Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ λες και προτείναμε να πάμε σε μπαρ να πιούμε το ποτάκι μας ΕΝΤΕΛΩΣ Απαράδεκτοι. Αυτό που πρότεινε φίλοι μου η αντιπολίτευση, είναι να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τους συνδημότες μας, σε αυτή την κρίσιμη ώρα για τον τόπο μας. Ξέρετε τις κρίσιμες στιγμές της ζωής μας, όλοι χαρακτηριζόμαστε, σε αυτές λοιπόν βλέπεις τους πραγματικούς φίλους και πολλά άλλα καθώς και τις προθέσεις του καθενός μας.Δυστυχώς για τόν δήμο μας

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ .

Μάλιστα επειδή προτείναμε μέσω email (αφού δεν μπορούσαμε αλλοιώς) διάφορες ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ, που δεν τούς συμφέρουν και δεν τους ΕΥΝΟΟΎΝ, έφτασαν στό σημείο να μας πούν οτι λέμε ψέματα και οτι ασκούμε ΜΙΚΡΌ ΠΟΛΙΤΙΚΉ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. Τώρα να μιλάνε για μικροπολιτική οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ, που επι δέκα χρόνια κοροιδέυουν τον κόσμο για δήθεν αποχέτευση στον δήμο ΜΑΣ (αλήθεια οι μπουλντόζες που είναι;) στις πρόσφατες εκλογές δεν σας έλεγαν οτι θα ξεκινήσει το σκάψιμο; Εχει περάσει ενας χρόνος ήδη. ΜΟΝΟ ΘΥΜΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ.
Επίσης βλέπετε οτι με επιβεβαιώνουν κάποιοι, όταν δεν έχουν ούτε την στοιχείωδη ευαισθησία να καταθέσουν τους μισθούς τους ενοψει κρίσης.
Ολοι οι αιρετοί της Ελλάδος ο ένας μετά τον άλλον καταθέτουν τον μισθό τους, εκτός από τον Δήμο Παλλήνης που κάνουν οτι δεν ακούν ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...