Ειρήνη Κουνενάκη: Σιωπήστε κύριε Δήμαρχε Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ειρήνη Κουνενάκη: Σιωπήστε κύριε Δήμαρχε

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 | 2:59 π.μ.




Δύσκολες οι ώρες που ζούμε.
Φόβος, ανησυχία, μελαγχολία...για τις μέρες που τρέχουν και εκείνες που έρχονται.
Σε τούτες τις δύσκολες ώρες, τα συναισθήματα με κρατάνε πίσω...να μη γράψεις, η ψυχολογία των ανθρώπων είναι ήδη επιβαρυμένη, να εξορθολογισεις τις σκέψεις για να φτάσουν ...ηπιότερες γιατί το πρόταγμα είναι κοινό για όλες τις κοινωνίες.
Έτσι κι απόψε...σκέφτηκα πολύ κύριε Δήμαρχε.

Αν αξίζει κάποιος συγχαρητήρια, σ αυτές τις μοναδικές στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, είναι αυτοί που σηκώνουν το βάρος για να μπορείτε εσείς να συντηρείτε το πολιτικό σας προφίλ.

Είναι οι εργαζόμενοι της καθαριότητας στο Δημο, οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές υπηρεσίες και όλοι οι εργαζόμενοι που παρέχουν τις υπηρεσίες τους, στηρίζοντας τον κάθε Δημότη.

Είναι οι Δημότες αυτού του τόπου που σιωπούν αν και γνωρίζουν ότι είναι σήμερα εκτεθειμένοι, από την έλλειψη προστασιας από τον κινδυνο του Κορονοιου, εξαιτίας της άρνησης σας, πριν από ένα χρόνο, στην 1η ΥΠΕ, για τη δημιουργία παραρτήματος Κέντρου Υγείας και την επακόλουθη στελέχωση του με τις βασικές ιατρικές και νοσηλευτικές ειδικότητες. Θέμα που ερωτώμενος πρόσφατα απαντήσατε:"τώρα άλλαξε η κυβέρνηση". Είναι οι δικές σας επιλογές, που σήμερα, σ αυτή τη συγκυρία, με το Εθνικό Σύστημα Υγείας να σηκώνει ένα δυσβάσταχτο βάρος, οι δημότες στερούνται πρωτοβάθμια περίθαλψη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σιωπήστε λοιπόν κύριε Δήμαρχε, με τις ...προσχηματικες, ιδιοτελείς και άνευ αντίκρυσματος, ευχαριστίες σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...