Φιλίτσα Δασκαλάκη: Κύριε Δήμαρχε, να βοηθήσουμε θέλουμε, ακούστε τις προτάσεις μας ... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φιλίτσα Δασκαλάκη: Κύριε Δήμαρχε, να βοηθήσουμε θέλουμε, ακούστε τις προτάσεις μας ...

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 | 2:07 μ.μ.



Ως δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά κυρίως ως ενεργός πολίτης και μέλος της κοινωνίας του Δήμου Παλλήνης, επιδίωξα τις τελευταίες ημέρες να βρω τρόπους να βοηθήσω τους συμπολίτες μου και τη δημοτική αρχή, να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση του κορονοϊού. 

Μαζί με τους φίλους και συναδέλφους μου στην παράταξη, αφού μιλήσαμε με τους συμπολίτες μας, καταγράψαμε αιτήματα και ανάγκες. Μετά, συζητήσαμε και … τηλεδιασκεφθήκαμε επανειλημμένως και ετοιμάσαμε ρεαλιστικές προτάσεις, έχοντας έναν και μόνο σκοπό: να βοηθήσουμε…
Πραγματικά, χάρηκα ιδιαιτέρως όταν ο Δήμος Παλλήνης, έστω και με καθυστέρηση, έστω και «εξαναγκασμένος» από τη λήψη σχετικής απόφασης από την κυβέρνηση, υιοθέτησε στις 24.3.2020 τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Δήμου μας, που προτείναμε με την από 15.3.2020 επιστολή μας, για την απαλλαγή των επιχειρηματιών της περιοχής μας, που έκλεισαν τα καταστήματά τους, από τα δημοτικά τέλη, τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων κλπ.. 

Ακόμη και αυτή την «εξαναγκασμένη» υιοθέτηση αυτών των μέτρων στήριξης, αφού ο Δήμαρχος μας είχε αρχικά απαντήσει, στις 16.3.2020, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει αποφάσεις ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, δεν θα τη μηδενίσω,  Την επικροτώ και τη χειροκροτώ, όπως επικροτώ και χειροκροτώ οποιοδήποτε μέτρο λαμβάνει ο Δήμος Παλλήνης για να στηρίξει την κοινωνία μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση! 

Όμως, δεν επικροτώ την -διαφαινόμενη- απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου και, ελπίζω, να κάνω λάθος: Έχουμε ζητήσει ήδη από τις 22.3.2020 τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης, για να ενημερωθούμε και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, χωρίς να έχουμε ακόμη λάβει απάντηση. Γιατί άραγε; Δεν είναι επιθυμητή η συνεισφορά μας; Δεν θέλει η δημοτική αρχή να μας αξιοποιήσει όλους στη μάχη κατά της κρίσης του κορονοϊού; 

Οι εποχές απαιτούν συστράτευση, σύμπνοια και συνεννόηση, καμία πρόταση δεν είναι περιττή, καμία προσφορά για βοήθεια δεν είναι αμελητέα. 

Κύριε Δήμαρχε, να βοηθήσουμε θέλουμε, δεν διεκδικούμε να κλέψουμε από κανέναν τη «δόξα», ούτε θα μπορούσε να μας διακατέχει οποιαδήποτε διάθεση αυτοπροβολής όταν … «ο κόσμος καίγεται». Επιτρέψτε μας, λοιπόν, να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε, ακούστε έστω τις προτάσεις μας, ίσως να είναι χρήσιμες για τους πολίτες, τους οποίους οφείλουμε όλοι μας να υπηρετούμε. 

Τριανταφυλλιά (Φιλίτσα) Αθ. Δασκαλάκη
Δημοτική Σύμβουλος Παλλήνης, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...