Σχολή χορού Παλλήνης LILAC FAIRY: Δείτε την νέα μας ιστοσελίδα!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σχολή χορού Παλλήνης LILAC FAIRY: Δείτε την νέα μας ιστοσελίδα!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 | 11:20 μ.μ.



Η Σχολή Χορού Lilac Fairy ιδρύθηκε το 2009 ,είναι Αναγνωρισμένη από το Κράτος και είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ). Ο χώρος μας τηρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας και αποτελεί ένα σωστό και υγιές περιβάλλον τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. Οι δάσκαλοί μας είναι διπλωματούχοι και πλήρως καταρτισμένοι πάνω στο χορό.

Η ιδιοκτήτρια, καλλιτεχνική διευθύντρια και δασκάλα μπαλέτου της Σχολής, Αγγελική Ανδρουτσοπούλου, συνεχίζει την προσπάθεια να υπηρετήσει την καλλιτεχνική παιδεία, στηριζόμενη στην αγάπη των μαθητριών της και στην εμπιστοσύνη και στήριξη των γονέων τους.

Ιδιαίτερα σήμερα, ο χορός αποτελεί την καλύτερη απάντηση στην καθιστική ζωή και το καθημερινό στρες. Στη Σχολή μας προσφέρουμε επιλογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των μαθητριών μας, καθώς επενδύουμε στις σύγχρονες και μοντέρνες χορευτικές τεχνικές, ακολουθώντας τις νέες τάσεις και ιδέες της εποχής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...