Παλληνιακός: Ελάτε κοντά μας για το restart!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Ελάτε κοντά μας για το restart!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 | 11:48 μ.μ.





Την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο μας η ομάδα μας δίνει ένα κρίσιμο ματς. Ένα ματς στο οποίο η νίκη είναι απαραίτητη στον Παλληνιακό για να κρατηθεί μέσα στους στόχους του! Με νέο προπονητή και στόχο το restart σας περιμένουμε όλους δίπλα μας για να μας δώσετε τη δύναμη να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή και θέλουμε πιο πολύ από ποτέ τη στήριξη σας!

Αντιπαλος είναι η Νέα Αρτάκη, μια ομάδα με τον ίδιο στόχο. Διαιτητές είναι οι Δημαρακης (Δωδεκανήσου), Γενναίος, Ισσα (Αθήνας)


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...