ΟΑΕΔ: Νέες θέσεις εργασίας για χιλιάδες μακροχρόνια ανέργους Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΟΑΕΔ: Νέες θέσεις εργασίας για χιλιάδες μακροχρόνια ανέργους

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 | 10:11 μ.μ.




Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του δημοσίου τομέα και επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την απασχόληση 2.000 ανέργων δρομολογεί ο ΟΑΕΔ.

Το νέο πρόγραμμα αφορά νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και απευθύνεται σε μακροχρόνια ανέργους, ηλικίας 55 έως 67 ετών.

Ήδη το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ είναι έτοιμο και αναμένεται να προκηρυχθεί το επόμενο διάστημα.Το ποσό επιχορήγησης ορίζεται το 50% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελουμένου, με ανώτατο όριο τα 600 ευρώ μηνιαίως.

Για κάθε ημέρα απασχόλησης λιγότερη των 25 ημερών το ανωτέρω μηνιαίο ποσό επιχορήγησης, όπως διαμορφώνεται κάθε φορά, μειώνεται κατά 1/25.

Δείτε την συνέχεια εδώ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...