Επιστροφή Μουστόγιαννη στον Παλληνιακό Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επιστροφή Μουστόγιαννη στον Παλληνιακό

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 | 10:00 μ.μ.



Ξανά κοντά μας ο Χρήστος Μουστόγιαννης!

Τη φανέλα της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν θα φοράει ο Χρήστος Μουστόγιαννης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία σήμερα με τη διοίκηση της ομάδας μας. Ο 36χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί ξανά δύο φορές στο παρελθόν στον Παλληνιακό, αφού έχει περάσει για μισή σεζόν (2016-17) και άλλη μία σεζόν πρόπερσι (2017-18) κατά την οποία και πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με την ομάδα μας.
Ο Μουστόγιαννης έχει πλούσια παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες με τις φανέλες του Αιγάλεω, του Θρασύβουλου, της Κέρκυρας, της Γλυφάδας και του Φωστήρα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναρκαδικό, Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Λαυρίου πλην της Τριγλία Ραφήνας από την οποία αποχώρησε χθες. 
Στις πρώτες δηλώσεις του ο Μουστόγιαννης τόνισε: «Ήρθα στον Παλληνιακό για να τον βοηθήσω ξανά να φέρει εις πέρας τον στόχο της παραμονής. Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα, βλέπω γνώριμα πρόσωπα από την πολύ καλή σεζόν μας και όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κρατήσουμε τον Παλληνιακό στη Γ’ Εθνική».
Χρήστο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλό υπόλοιπο της σεζόν!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...