ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Συλλογή ρούχων και άλλων ειδών για τη Μόρια Λέσβου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Συλλογή ρούχων και άλλων ειδών για τη Μόρια Λέσβου

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 | 10:14 μ.μ.



Η Δημοτική  παράταξη “ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ”, αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών άμεσης ανάγκης για το Κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια.

Οι πρόσφυγες  στη Μόρια, που παρά τις καθημερινές αναχωρήσεις από το νησί της Λέσβου, αριθμούν πλέον τις 12.000, διαβιούν σε εξαιρετικά δύσκολες και απάνθρωπες συνθήκες το φετινό χειμώνα. Οι σκηνές στις οποίες ζουν είναι τις περισσότερες φορές αυτοσχέδιες και δεν μπορούν να τους προστατέψουν από το βαρύ ψύχος και την υγρασία.

Καλούμε τους δημότες να σταθούν και αυτή τη φορά αλληλέγγυοι και να στηρίξουν την προσπάθεια, προσφέροντας τα παρακάτω είδη :

  • Ρούχα, κάλτσες και παπούτσια χειμωνιάτικα
  • Κουβέρτες και υπνόσακους
  • Είδη ατομικής υγιεινής

Τόπος συγκέντρωσης: Γραφεία δημοτικής παράταξης “ΕΜΕΙΣ, Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ”,

Λεωφόρος Μαραθώνος 12 (πρώην 200, δίπλα στον προαστιακό σταθμό Παλλήνης)

Ημέρες και ώρες παράδοσης: Τετάρτη και Σάββατο 11πμ – 13μμ

τηλ. επικοινωνίας : 6937717156 – 6977806908

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...