Καρκούλιας: Γιατί απείχα από την εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Γιατί απείχα από την εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 | 1:19 μ.μ.




Γιατί απείχα….....

την Κυριακή 5 Ιανουαρίου όπου  «ο Δήμος Παλλήνης διοργάνωσε εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στηρίζοντας τις προσπάθειες και τα όνειρα των νέων».

Στην πρόσκληση του ανέφερε ότι «οι νέοι αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο του τόπου και με την εκδήλωση αυτή προς τιμήν τους, ο δήμος θέλει να επιβραβεύσει τις προσπάθειές τους και να τους ευχηθεί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με μια ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στο ξεκίνημα της νέας πορείας στη ζωή τους»…….

Άλλη μια ετήσια καθιερωμένη  «γιορτούλα » που τελικό στόχο έχει την προβολή των δημοτικών αρχόντων και «όχι την ουσιαστική στήριξη»  των επιτυχόντων  μαθητών.

Αλήθεια πως ο Δήμος στηρίζει τις προσπάθειες και τα όνειρα των νέων?

Με μία αναμνηστική πλακέτα και με μια φωτογραφία μαζί τους ?

Γνωρίζετε  όλες και όλοι που ανεβήκατε  καμαρωτοί-καμαρωτοί  στην «πίστα-πασαρέλα» πόσα από αυτά τα παιδιά  δεν θα μπορέσουν να σπουδάσουν λόγω οικονομικών προβλημάτων και που στο φινάλε δεν φταίνε αυτά?

Ποιες έμπρακτες ενέργειες κάνει ο Δήμος για τα παιδιά αυτά αφού πέσουν «τα φώτα της ράμπας» όπως κάνουν άλλοι Δήμοι?

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βραβεύθηκαν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος" οι έξι πρώτοι επιτυχόντες από Λύκεια του Δήμου Παλλήνης με τα περισσότερα μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις (και ένας από το εσπερινό) , με απονομή τιμητικού διπλώματος και χρηματικού ποσού.

Ερώτημα:

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα σε μια γιορτή που όπως την χαρακτηρίζετε γίνεται « για επιβράβευση των επιτυχόντων μαθητών», να την μετατρέπετε μαζί με «την χορηγό εταιρεία»  σε«φθηνή» γιορτή δύο ταχυτήτων  με τον διαχωρισμό «επτά » αρίστων και «δεκάδων»  μετρίων?

Εύχομαι στα παιδιά καλή πρόοδο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...