Παλληνιακός - Νικητές Ανθούσας ¦¦ Η ώρα των «8» του Κυπέλλου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός - Νικητές Ανθούσας ¦¦ Η ώρα των «8» του Κυπέλλου

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 | 12:20 π.μ.




Η ώρα της διεξαγωγής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ έφτασε για την ομάδα μας! Ο Παλληνιακός θα υποδεχτεί την Τετάρτη, στις 15:00, το γειτονικό σωματείο των Νικητών Ανθούσας με έπαθλο του νικητή ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού!

Ελάτε να στηρίξετε τον Παλληνιακό και να του δώσετε ώθηση για τη μεγάλη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου! Το ματς είναι νοκ-άουτ και αν δεν υπάρξει νικητής την κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...