Παλληνιακός: Άδικη ήττα στη Ρόδο για την ομάδα μας με 2-0 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Άδικη ήττα στη Ρόδο για την ομάδα μας με 2-0

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 | 9:51 μ.μ.





Η δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια των εορτών τελεσφόρησε άμεσα για την ομάδα μας, που παρά την άδικη ήττα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στη Ρόδο και θα μπορούσε να έχει φύγει με το θετικό αποτέλεσμα. 
Ο Παλληνιακός θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ, ενώ έχει κάθε λόγο να  φωνάζει για πέναλτι στο 25’ όταν ο Τρυφιάτης ανατράπηκε σε θέση πλάγια αριστερά, εντός της μεγάλης περιοχής! Ο Μπαμίχας είχε καλό σουτ που ανάγκασε τον Τζήμα σε εντυπωσιακή επέμβαση στο 9’, ενώ πέραν το σουτ του Χατζησάββα στο 31’ που βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσάκαλο δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά. Μάλιστα, η ομάδα μας κρατούσε με σχετική άνεση το 0-0 και έδειχνε ότι μπορεί στην κόντρα να απειλήσει τον αντίπαλο. 
Όλα κυλούσαν καλά μέχρι το 60’, λεπτό το οποίο ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει πέναλτι υπέρ της Ρόδου! Σε μια φάση που κάλλιστα θα μπορούσε να δοθεί οφσάιντ καθώς υπήρχε εκτεθειμένος παίκτης των γηπεδούχων στην πορεία της μπάλας, ο Γιόνδης έπεσε στο έδαφος έχοντας ανοίξει την μπάλα, τη στιγμή που ο Τσάκαλος τη μάζευε στα χέρια του με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Ο Μισέλ το εκτέλεσε και έκανε το 1-0. 
Η ομάδα μας πίεσε και έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στο 70’, όταν μετά από γέμισμα του Δημογιάννη ο Κυριόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Τζήμα, αλλά η κεφαλιά του επιθετικού μας πέρασε λίγο άουτ! Οι παίκτες μας συνέχισαν να πιέζουν, με τους Ροδίτες να στέκονται τυχεροί και να πετυχαίνουν το δεύτερο γκολ. Μετά από απομάκρυνση στο 77’ ο Μπουντόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση και με πλασέ νίκησε τον Τσάκαλο για το τελικό 2-0.

Διαιτήτευσαν οι Mιχούλιας, Κουρμαδιάς (Μακεδονίας), Ναζιρόπουλος (Έβρου)

🔵AΣ ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Τζήμας, Παπαθανασίου (46’ Γιόνδης), Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σούλης (85’ Αγγελίδης), Μπίσα (82’ Σταυλάς), Μισέλ, Τριχάκης (72’ Σουλάι), Βουγουρτζής, Μπουντόπουλος, Χατζησάββας.

⚫ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Λάζαρης (87’ Κάραβος), Τρυφιάτης (83’ Κασάπης), Ματζώρος, Κολοτούρος, Σπίνος, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος, Κοβάνης, Μπαμίχας (58’ Δρόσης).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...