Καλλιάνος στον Θέμα 104,6: Έρχεται η ισχυρότερη μέχρι στιγμής κακοκαιρία για τον φετινό χειμώνα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καλλιάνος στον Θέμα 104,6: Έρχεται η ισχυρότερη μέχρι στιγμής κακοκαιρία για τον φετινό χειμώνα

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 | 3:11 μ.μ.




H ισχυρότερη, μέχρι στιγμής, κακοκαιρία για το φετινό χειμώνα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πλήξει τη χώρα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο να κάνουν την εμφάνισή τους από την Κυριακή 5 Ιανουαρίου. 

«Όλα θα ξεκινήσουν από την Κυριακή και στη συνέχεια δηλαδή με περιμένουμε παραμονή, ανήμερα των Θεοφανείων και στις 7 του μηνός περιμένουμε να έρθει η ισχυρότερη μέχρι στιγμής κακοκαιρία για τον φετινό χειμώνα», είπε μιλώντας στον Θέμα 104,6 και τον Βασίλη Αδαμόπουλο και πρόσθεσε: «Περιμένουμε δηλαδή με λίγα λόγια πολλές χιονοπτώσεις, ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα: θα πέσει δηλαδή η θερμοκρασία 13 με 14 βαθμούς Κελσίου σε λιγότερο από 48 ώρες. Στην Αθήνα θα είμαστε γύρω στους 4 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια προάστια δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερες θερμοκρασίες».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...