Καλωσορίζουμε τα Χριστούγεννα στην πλατεία Ελευθερίας στη Παλλήνη! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καλωσορίζουμε τα Χριστούγεννα στην πλατεία Ελευθερίας στη Παλλήνη!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 | 7:22 μ.μ.


Ελάτε να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων

για 2η χρονιά στην Πλατεία Ελευθερίας στην Παλλήνη

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Στις 4.30 το απόγευμα

Τα παιδιά θα στολίσουν δέντρα με στολίδια που θα έχουν κατασκευάσει από ανακυκλώσιμα υλικά,  θα ανταλλάξουν δώρα-τα δικά τους παιχνίδια και βιβλία (επαναχρησιμοποίηση) και θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τα τραγούδια θα πλαισιώσει μουσικά ο κύριος Μιχάλης Ξανθόπουλος (βιολίστας).

Περιμένουμε την συμμετοχή στην δημιουργία αλλά και στην παρουσίαση των κατασκευών , όλων των νηπίων και από τα 21 Νηπιαγωγεία του Δήμου μας …έτσι ώστε να γεμίσει με χαρούμενες παιδικές φωνές και όμορφα στολίδια η Πλατεία Ελευθερίας στην Παλλήνη.

Για τους μικρούς συμμετέχοντες  θα υπάρξουν δωράκια έκπληξη από την «κυρά Ανακύκλωση» με την υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης.

Καλά Χριστούγεννα !!!!

Πληροφορίες:

Υπατία Σκαπινάκη, Προϊσταμένη 9ου Νηπιαγωγείου Παλλήνης   2106034407,6946390422( Η Δημιουργός της ιδέας και βασικός συντελεστής της εκδήλωσης)

Καλλιόπη Ζινέλη, Εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλος Περιβαλλοντικής Πολιτικής, 6974020778



ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ





       

 Ταπητοκαθαριστήρια Ρεϊζίδης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...