Προσφυγή ακύρωσης του Προϋπολογισμού 2020 του Δήμου Παλλήνης κατατέθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Προσφυγή ακύρωσης του Προϋπολογισμού 2020 του Δήμου Παλλήνης κατατέθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 | 3:34 μ.μ.




Την ακύρωση των πρόσφατων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης βάσει των οποίων εγκρίθηκαν ο Προϋπολογισμός 2020 και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης Οικονομικού Έτους 2020, ζητάει με προσφυγή του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, κ. Δημ. Καρκούλιας.  

Στο σκεπτικό της κατατεθείσας προσφυγής ακύρωσης αναφέρεται ότι η δημοτική αρχή του Δήμου Παλλήνης κατά την διαμόρφωση του Προϋπολογισμού 2020 απέφυγε κατ΄επιλογή της να συμμορφωθεί με το ΦΕΚ 3440/Β’/11.09.2019 σε ότι αφορά τις Πάγιες Προκαταβολές των Κοινοτήτων Δήμου Παλλήνης (Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη) και κατά συνέπεια οι ληφθείσες αποφάσεις  είναι παράνομες και κατά συνέπεια άκυρες.

Ειδικότερα, χάριν κατανόησης του θέματος:

Δείτε την συνέχεια στον ΝΕΟΛΟΓΟ 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...