Δήλωση του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη για την πρόκριση και το ματς που ακολουθεί με τη Θύελλα Ραφήνας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήλωση του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη για την πρόκριση και το ματς που ακολουθεί με τη Θύελλα Ραφήνας

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 | 8:06 μ.μ.



«Το ματς αυτό το είδαμε ως μια καλή ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς μικρούς. Το 90άλεπτο δεν κύλησε όπως θα θέλαμε, γιατί όταν μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας παίζει με άλλη ανώτερης κατηγορίας, όσο περνάει η ώρα παίρνει ψυχολογία και… γιγαντώνεται. Προηγηθήκαμε 1-0 με τον Κάραβο, αλλά με τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις ισοφαριστήκαμε γεγονός που μέτρησε ακόμη περισσότερο στην ψυχολογία των γηπεδούχων. 

Στο δεύτερο μέρος αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιους παίκτες που επρόκειτο να ξεκουραστούν εν όψει του κυριακάτικου αγώνα κι αυτό έγειρε υπέρ μας την πλάστιγγα. Βέβαια, χάσαμε πολύτιμο χρόνο αφού το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, αλλά έστω κι εκεί καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα πρέπει να αναφερθώ και στην προσπάθεια του αντιπάλου, καθώς ο Νικολακάκης μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα και οι παίκτες του είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που έκαναν».

«Ακολουθεί το ματς με τη Θύελλα Ραφήνας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο μετά και την παράταση που μας δημιούργησε επιπλέον κόπωση, στο οποίο καλούμαστε να διαχειριστούμε την κούραση μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».




  

 Ταπητοκαθαριστήρια Ρεϊζίδης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...