ΤΕΜΠΕΛΙΓΚ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΒΑΡΙΟΤΑΝ (Πρόσκληση στο 48ο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο από την συγγραφέα Λυγερή Ζωχιού) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΤΕΜΠΕΛΙΓΚ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΒΑΡΙΟΤΑΝ (Πρόσκληση στο 48ο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο από την συγγραφέα Λυγερή Ζωχιού)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:27 μ.μ.




ΤΕΜΠΕΛΙΓΚ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΒΑΡΙΟΤΑΝ


(Πρόσκληση στο 48ο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο)


Ο Τεμπελίγκ φέτος φέρνει άλλο ένα δώρο στα παιδιά που θα τον επιλέξουν για παρέα τους.

Ένα CD που προσφέρεται δωρεάν με το βιβλίο!

Μέσα σ' αυτό το CD μπορούν τα παιδιά, ακόμα κι αν δεν μπορούν να διαβάσουν καλά ακόμα, να ακούσουν όλο το βιβλίο (αφήγηση του παραμυθιού, ασκήσεις, οδηγίες για το επιτραπέζιο, σκοπό του επιτραπέζιου, οδηγίες για κατασκευές).

Επίσης όσοi το επιθυμούν μπορούν να έρθουν στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο των εκδόσεων Οσελότος απο τις 18:00 έως τις 20:00 μ.μ.

Εκεί θα μπορέσουμε να συζητήσουμε, να παίξουμε με το επιτραπέζιο του Τεμπελίγκ (σε μεγάλο επιδαπέδιο μέγεθος), να υπογράψουμε (η εικονογράφος κι εγώ) αντίτυπα του βιβλίου και να ακούσουμε αποσπάσματα του CD.

Ελπίζουμε να τα πούμε εκεί.

Aπο τον Τεμπελίγκ και όλα τα ξωτικά του παραμυθιού μας ευχές για ένα Καλό Φθινόπωρο.


Η συγγραφέας

Λυγερή Ζωχιού

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...