Παλληνιακός: Συνεχίζει μαζί μας και ο Μπαμίχας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Συνεχίζει μαζί μας και ο Μπαμίχας!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 | 9:27 μ.μ.


Τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα σεζόν θα φοράει ο Μάριος Μπαμίχας. Ο 23χρονος πλάγιος επιθετικός, που παίζει με ευχέρεια και στις δύο πτέρυγες και ήρθε στον Παλληνιακό τον Ιανουάριο, έδωσε σήμερα τα χέρια με τη διοίκηση και θα παραμείνει στα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν! 

Ο Μπαμίχας έπαιξε σε 9 ματς της Γ’ Εθνικής στον δεύτερο γύρο και σκόραρε ένα γκολ, ενώ είχε πολύ ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία παιχνιδιού και μοίρασε αρκετές ασίστ. 

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παλληνιακό ο Μάριος Μπαμίχας τόνισε: «Σημαντικό ρόλο στο να παραμείνω στον Παλληνιακό έπαιξε ρόλο η σταθερότητα που έχει η διοίκηση της ομάδας. Ξέρουμε όλοι ότι στον χώρο που είμαστε, αυτόν του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μιας και η Γ’ Εθνική είναι ερασιτεχνική κατηγορία, δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους με «μπέσα». Πέρα από αυτό μέτρησε και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα από πέρυσι. Εγώ υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο όπως πέρυσι και εύχομαι να κυλήσει ομαλά η σεζόν».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...