Παλληνιακός: Ανανέωσε και ο Κούνας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Ανανέωσε και ο Κούνας

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 | 9:23 μ.μ.


Από το 1999, μόλις στα 5 του χρόνια, πέρασε το κατώφλι του γηπέδου μας και έκτοτε είναι μόνιμος «κάτοικος» Παλλήνης. Το… δικό μας παιδί, ο Άγγελος Κούνας, έδωσε σήμερα τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας μας και ανανέωσε και τυπικά τη συνεργασία του! 
Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος είναι και δεύτερος αρχηγός του Παλληνιακού, 
θα ενισχύσει την προσπάθειά μας και τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, διανύοντας πλέον την 9η του σεζόν στο ανδρικό τμήμα της ομάδας μας, με ένα μικρό… διάλειμμα έξι μηνών στη Θύελλα Ραφήνας τη σεζόν 2016-17. Την περσινή σεζόν είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. 
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Άγγελος τόνισε: «Η περσινή παρθενική μας εμφάνιση στη Γ’ Εθνική θεωρώ ότι ήταν άκρως επιτυχημένη. Πιστεύω ότι και τη νέα σεζόν υπάρχουν τα φόντα για ανάλογη πορεία του Παλληνιακού, από τη στιγμή που και το μεγαλύτερο ποσοστό του βασικού κορμού έχει ανανεώσει. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει και του χρόνου καλή χημεία, αλλά θα διατηρηθεί και το οικογενειακό κλίμα που έχει αναπτυχθεί στα αποδυτήριά μας. Εγώ σαν προσωπικό στόχο έχω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα στη νέα σεζόν. Έχω πλέον τις εμπειρίες από την κατηγορία και θεωρώ ότι του χρόνου θα είμαι ακόμη καλύτερος».
Άγγελε σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...