Παλληνιακός : Έμεινε στο «σπίτι» του ο Κυριόπουλος! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός : Έμεινε στο «σπίτι» του ο Κυριόπουλος!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 | 9:19 μ.μ.





Η διοίκηση του Παλληνιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Γιώργου Κυριόπουλου στην ομάδα μας. Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος βοήθησε σημαντικά στο να εξασφαλίσει η ομάδα μας άνετα την παραμονή της στη Γ’ Εθνική, στο ντεμπούτο της στη συγκεκριμένη κατηγορία, συμφώνησε σήμερα να συνεχίσει στην ομάδα μας και θα αποτελεί και τη νέα χρονιά μια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης.

Ο Κυριόπουλος αγωνίστηκε φέτος σε 24 παιχνίδια και βρήκε δίχτυα πέντε φορές. Στις πρώτες δηλώσεις του ο Κυριόπουλος σημείωσε: 

«Η σεζόν που μας πέρασε ήταν πολύ καλή για την ομάδα μας. Καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Φέτος θέλουμε κάτι ανάλογο με την περσινή σεζόν. Για εμένα σημαντικό ρόλο για να ανανεώσω έπαιξε το γεγονός ότι η διοίκηση παραμένει δυνατή και ήρθαμε γρήγορα σε συμφωνία, ενώ κι άλλοι παίκτες από το περσινό ρόστερ έχουν ανανεώσει, κάτι που δείχνει ότι θα πορευτούμε με ομοιογένεια και καλή χημεία. Πλέον έχουμε μια νέα πρόκληση μπροστά μας με την έλευση καινούριου προπονητή και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου».  

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή σεζόν με επιτυχίες και πολλά γκολ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...