Παλληνιακός: Κάτοικος Παλλήνης ο Ίγκλι Ντόκο! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Κάτοικος Παλλήνης ο Ίγκλι Ντόκο!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 | 9:58 μ.μ.

Την τρίτη μας μεταγραφή ολοκληρώσαμε σήμερα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να μας βοηθήσει επάξια στη Γ’ Εθνική! Κάτοικος Παλλήνης έγινε σήμερα ο Ίγκλι Ντόκο, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας μας πριν από λίγο. 
Ο Ντόκο είναι αριστερός μπακ 20 ετών και τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Κορίνθου 2006, με την οποία κατέκτησε και το Κύπελλο Κορινθίας. Πριν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ στους πράσινους άνηκε για μια δεκαετία περίπου και έπαιξε σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League!
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας, ο Ίγκλι Ντόκο τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα συμμετέχω στη νέα προσπάθεια του Παλληνιακού στη Γ’ Εθνική. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να βγω κι εγώ νικητής σε προσωπικό επίπεδο». 
Ίγκλι σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...