Παλληνιακός: Ανανέωσε και ο Βλάχος με την ομάδα μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Ανανέωσε και ο Βλάχος με την ομάδα μας

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 | 9:34 μ.μ.




Την επέκταση της συνεργασίας τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο συμφώνησαν ο Παλληνιακός και ο Νίκος Βλάχος.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δε θα μπορούσε να λείπει από τη νέα προσπάθεια που οργανώνει ο σύλλογός μας  τη νέα σεζόν και θα είναι για άλλη μία φορά στο ρόστερ της ομάδας και στη διάθεση του coach κ.Παπασπύρου.

Ο Βλάχος στη περσινή  χρόνια έκανε μια εξαιρετικά καλή εμφάνιση με 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα σημειώνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 4 ασσίστ.

Ο ίδιος δηλώνει:

‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για άλλη μια χρονιά στο Παλληνιακό και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος  της εμπιστοσύνης που μου έδειξε η Διοίκηση και ο προπονητής.’’

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...