Παλληνιακός: Νέα δυνατή προσθήκη με Δημητρακόπουλο! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Νέα δυνατή προσθήκη με Δημητρακόπουλο!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 | 8:55 μ.μ.




Η τέταρτή μας μεταγραφή είναι γεγονός, καθώς παίκτης της ομάδας μας είναι από σήμερα ο Χρήστος Δημητρακόπουλος! Ο 31χρονος άσος, που αγωνιζόταν τη χρονιά που μας πέρασε στη Μαρκό, έδωσε σήμερα τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας μας και πλέον είναι κιτρινόμαυρος και επίσημα!

Ο Δημητρακόπουλος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, αλλά και ως στόπερ. Πέρυσι είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ και πέτυχε δύο γκολ. Ο Χρήστος αγωνιζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια στη Μαρκό, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Πόρτο Ράφτη, Κουβαρά και Καλύβια. 

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παλληνιακού, ο Δημητρακόπουλος τόνισε: «Σημαντικό ρόλο στο να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παλληνιακό έπαιξε ο Θανάσης Λάμπρου. Ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω συνεργαστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες στο παρελθόν και είχαμε άριστη συνεργασία. Θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω τον Παλληνιακό να πετύχει τους στόχους του και θα τα δώσω όλα γι’ αυτόν τον σκοπό».

Χρήστο σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και καλές εμφανίσεις!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...