Παλληνιακός: Νέος τεχνικός διευθυντής Ακαδημιών ο Παντελής Μπούσιας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Νέος τεχνικός διευθυντής Ακαδημιών ο Παντελής Μπούσιας

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 | 9:19 μ.μ.


Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΑΟ καλωσορίζει τον ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΟΥΣΙΑ έναν νέο άνθρωπο με πολύ όρεξη για δουλειά και με τους ίδιους στόχους με τον σύλλογο που είναι η σωστή ανάπτυξη των ακαδημιών μας με πλάνο και στόχο στην ακόμα μεγαλύτερη δημιουργία άρτια καταρτισμένων αθλητών Η δουλειά του στις ακαδημίες JUVENTUS ACADEMY ATHENS και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας δίνει την σιγουριά ότι η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ανεβάζει και άλλο το επίπεδό της μέσα από αυτή την συνεργασία.

Εκπαίδευση 
Τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Μεταπτυχιακές σπουδές diploma in executive coaching and organisational development
Κάτοχος διπλώματος uefa c , uefa b
Παρακολούθηση uefa a
Coerver 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...