Έρχεται τετραήμερος καύσωνας: Ποιες θα είναι οι πιο καυτές ημέρες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έρχεται τετραήμερος καύσωνας: Ποιες θα είναι οι πιο καυτές ημέρες

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 | 12:09 μ.μ.



Το κόκκινο θα αγγίξει τις επόμενες ημέρες το θερμόμετρο, παρά τη μικρή πτώση που παρουσιάζει σήμερα. Ιδιαίτερα την Τρίτη έως την Πέμπτη η χώρα θα εισέλθει σε κλοιό καύσωνα. 

Όπως αναφέρει η ΕΜΥ στο προγνωστικό δελτίο της για τον καιρό τις επόμενες ημέρες, από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει, κυρίως στη δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία.

Την Τρίτη η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί, κατά την εκτίμηση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ενώ την Τετάρτη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα». Ίδια αναμένεται να είναι η κατάσταση και την Πέμπτη, ενώ μόνο την επόμενη Παρασκευή η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά να μειώνεται, κυρίως στα ανατολικά.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 01-07-2019 

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το 

απόγευμα. Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως στη δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία. 


Δείτε την συνέχεια εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...