Έκκληση για βοήθεια από τον Σύλλογο Γονέων του 7ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης μετά τις μεγάλες καταστροφές Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκκληση για βοήθεια από τον Σύλλογο Γονέων του 7ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης μετά τις μεγάλες καταστροφές

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 | 11:49 μ.μ.


Πρόσκληση για βοήθεια !!! Αύριο στις 9:00 το πρωί.

Με μεγάλη μας λύπη σας πληροφορούμε ότι το σχολείο μας επλήγει από πλημμύρα για άλλη μια φορά από το διπλανό ρέμα που υπερχείλισε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.Ζητάμε την βοήθεια σας . 

Επίσης ζητάμε και την συνδρομή του Δήμου Παλλήνης ούτως ώστε να βρεθεί μια οριστική λύση!!!






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...