Δεύτερος νεκρός από πρόσκρουση της μηχανής του στο ίδιο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 18χρονος Φάνης. 48 ετών το θύμα από το Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δεύτερος νεκρός από πρόσκρουση της μηχανής του στο ίδιο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 18χρονος Φάνης. 48 ετών το θύμα από το Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 | 10:16 μ.μ.



Η σορός του 48χρονου σκεπασμένη με σεντόνι λίγα λεπτά μετά την πρόσκρουση της μηχανής του στο στηθαίο της Λ. Μαραθώνος. Στα αριστερά της φωτογραφίας διακρίνονται τα λουλούδια που είχαν αφήσει στα κάγκελα οι φίλοι και συμμαθητές του 18χρονου Φάνη την περασμένη Τετάρτη.

Λέγεται και λένε, ότι τραγωδία επαναλαμβανόμενη με τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά, παύει να είναι σύμπτωση και προσλαμβάνει…μεταφυσικό χαρακτήρα!

Ίσως, ναι, ίσως και όχι, το γεγονός είναι  πως ακριβώς στο ίδιο σημείο της λεωφ. Μαραθώνος, στα “προστατευτικά” (;) κάγκελα της διαχωριστικής νησίδας  στα οποία είχαν τοποθετηθεί από τους φίλους του αδικοχαμένου 18χρονου Φάνη μικρές ανθοδέσμες με σημειώματα «αποχαιρετισμού», εκεί, ακριβώς, προσέκρουσε το απόγευμα, στις  6.μ.μ. μηχανή μεγάλου κυβισμού με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 48χρονου οδηγού της.

Πρόκειται για συμπολίτη μας που διέμενε με την οικογένεια του στο Γέρακα και προφανώς επέστρεφε στο σπίτι του μάλλον από το χώρο εργασίας του και εξ όσων περιήλθαν σε γνώση του «Ν» τον περίμενε η οικογένεια του με προγραμματισμό να περάσουν όλοι μαζί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ανέμελα και δίχως εργασιακές υποχρεώσεις.

Όπως προαναφέρθηκε, ο θάνατος του 48χρονου άνδρα ήταν ακαριαίος και δεδομένου ότι το σώμα του «καρφώθηκε» στην κυριολεξία σε αποκομμένο -από την πρόσκρουση- κάγκελο, γίνεται αντιληπτό ποια η μεταθανάτια εικόνα του!

Δείτε την συνέχεια εδώ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...