Μερτύρης: Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς σε εκλογικό κέντρο της κ. Ραχήλ Μακρή Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς σε εκλογικό κέντρο της κ. Ραχήλ Μακρή

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 | 2:37 μ.μ.


Ο συνδυασμός μας, ο επικεφαλής του Παναγιώτης Μερτύρης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί & Τοπικοί σύμβουλοι, καταδικάζουν απερίφραστα τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου, κυρίας Ραχήλ Μακρή, στην Παλλήνη.

Κάθε τέτοια ενέργεια, είναι «νερό στο μύλο» των οπαδών της αναρχίας και των φανατικών των άκρων (αριστερών και δεξιών), που βάζουν τεχνητά εμπόδια στον πολιτικό πολιτισμό που όλοι οι συνδυασμοί του δήμου μας πρεσβεύουν.

Ευχόμαστε καλό και καθαρό αγώνα σε όλες τις παρατάξεις και σε όλους τους υποψήφιους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...